izinkan aku ketawa xD

toing3 !

mmg tgh gelak besar ble teringat ayt nih ‎”Orang bodoh,sket2 nak gadoh” hahaha ! memula rasa bengang gila..
setepek ayt ni bg kat aku ke?? yerla.fine.aku bodoh..ko je yg pandai..tp skg dh baik..so, tu yg gelak besaw ni haaa..bila lg nk kene bodoh+damn..hesh. rasa nk cili jer kot mulut pki cili giling..

x taw kenapa dgn quote ni pun aku mcm terasa ‎”Perasan diri geliga,padahal minda kelas ketiga”..sbb tu tym mscom kot..skg dh okeh..hahaha !

*out of topic jap..aku pelik la..y aa org g mana2 mall suka snap pic dlm toilet dpn cermin??? tu salah satu cara bg aku gelak BESAR xD

sukanya bila dpt gelak besar3 ! 😀

Advertisements

4 Comments (+add yours?)

  1. fathy wee
    Mar 19, 2011 @ 09:56:36

    haha! zaman dolu2 boleh la snap pic kt toilet depan cermin, zaman skang rasa cam…”oh tuhan…apa benda yang aku buat dulu…sungguh menjengkelkan…mcm jakun x penah ada cermin kat rumah…” hihi

    Reply

  2. rudygoeslow
    Mar 19, 2011 @ 16:04:52

    k.wee, sesungguhnya tika x pnh snap pic dlm toilet..rasa sgt kelakar..x faham kenapa org suka..myb tika jns org yg kurang gemar bergambar..hahahaha !

    Reply

  3. fathy wee
    Mar 19, 2011 @ 16:43:19

    haha…dulu2 k.wee suka la…zaman2 blaja dulu..ikot kwn duk snap pic dlm toilet….tp skang bila tgk balik pic tu…sumpah rasa cam tak sangka..haha x pyh la tika…cam dah kuno pulak…balik pd zaman mula2 keluar fon ada camera…huhu jakun gila..T_T

    Reply

  4. rudygoeslow
    Mar 20, 2011 @ 01:52:02

    hahaha ! nsb baik tika x tergolong lg dlm golongan2 yg boleh buat tika gelak besar..kelakar.. =p

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: