aku x faham. ko faham???

hoh !

1- as semua org taw..skg nih mcm2 application kat fb…slh satunya adalah “question” yg aku x fahamnyer bila dh ada application mcm2 ni mcm2 soalan yg senget org2 yg pandai tp kurg bijak create..pastu bila byk org ans.je kecoh nk mati..igt soalan dia superb r..sheezz~ aku tgk soalan cmtu, aku gelak besar ! aku igt dia pandai la sgt, tp ada jg bodohnya..sila lah guna application uh baik2..tnye la soalan ader faedah ckit..

2- pastu ada jg golongan pandai yg x cerdik..status update 24/7..klu status bagus x pe gak..ni nk beron pun nk gtaw kat fb+twitter etc..nk muntah pun nk kecoh..lps tu sume org pakat bg cmnt..then dgn x malu dia jwb : “aku mengandung..” *yg x leh blah uh juz as a joke..hey girl ! mana maruah ko??? limit la joke cm uh..badigol la u girl -.-‘

3- ada pulak kes member aku..dia kata dia x minum wine..dia minum biasa2 je (jnis arak cikai) so keharaman dia sikit je laa..cheeskek ko ! ko igt hukum tuhan boleh maen2 ?! badan gorila tp otak burung unta $)

4- kes di mana org sibuk promote blog pastu paksa2 org follow blog dia..yg ni pun aku x fhm..ikut ske la nk follow ke x..x kn la blog ko yg x best pun aku nk follow??? buat jatuh saham aku je..hahahaahahaha !

5- taw ko lawa/kacak..x yah la nk tag sgl nama kat fb kat pro.pic ko..sbb aku rasa ada ramai lg yg lawo/kacak dr ko..kah3 !

hesh.chow !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: